Jag mår mycket bättre tack vare reiki

Jag mår mycket bättre tack vare reiki

Hej på er. Hur mår ni egentligen? Jag vet att det är lätt att svara ’’bra’’ på den frågan även fast man inte mår bra alls. Jag har inte mått så bra på sistone på grund av oro och stress vilket har gjort att min kropp inte har orkat plugga juridik alls så jag ligger en hel del efter. Jag tog tag i detta och hade igår en session med Karin Holm som gör reiki i Umeå. Jag har hört att det ska lätta på mycket som gör att man inte mår bra och efter att ha tagit denna behandling kan jag inte mer än att hålla med faktiskt. Jag har alltid vart lite skeptiskt när det gäller detta men jag ville ändå testa eftersom min stress och oro börjar påverka min juridikutbildning.

Efter denna session med Karin Holm och hennes reiki i Umeå mådde jag fortfarande dåligt men under tiden vi höll på kändes det som att det släppte en klump från magen. Men som sagt efteråt i cirka en eller två dagar kände jag mig fortfarande inte bra. Hon sade att det kunde ta några dagar för att det ska fungera och hon hade rätt. Helt plötsligt en dag när jag vaknade så var all oro och stress borta. Jag kände nästan inte igen mig själv på grund av att jag inte har mått bra på flera månader, detta var en sådan skön känsla och jag har faktiskt börjat komma ikapp med juridiken vilket också ger mig mer motivation till livet.  

Jag vill bara rekommendera att göra detta om ni mår dåligt för det fungerar faktiskt. Dessutom vill jag, om ni har möjlighet, att gå till Karin Holm och hennes reiki i Umeå, inte bara för att jag gick dit, utan för att hon var så snäll och genuin. Nu har jag inte tid att blogga mer då jag måste plugga nu. Men ni får ha det så bra och må bra. 


Kommentarer är stängda.