Plötslig smärta i ryggen

Plötslig smärta i ryggen

Hej på er, välkomna till ett nytt inlägg, en ny dag och en ny vecka. Hoppas ni har vilat och samlat på er massa energi för den här veckan, det har jag och kan därmed påbörja den med att skriva ett inlägg till er. Dagens inlägg kommer handla om den massage i Tranemo jag har fått hos Hillareds Pretty Nails.

Som jag har nämnt i något inlägg tidigare jobbar jag med ekonomi och juridik, det är något jag verkligen brinner för. Även om det emellanåt är tufft har jag ändå drivkraften kvar för att kunna gå till jobbet, eftersom det är något jag verkligen älskar. En sak som jag har märkt under tiden jag har jobbat med ekonomi och juridik är att just mitt jobb är väldigt stillasittande, jag sitter ner mestadels av tiden. Det har börjat märkas på min kropp, speciellt min rygg. Min rygg har börjat göra ont utan att jag egentligen har överansträngt den, därför insåg jag att det berodde på hur jag satt på jobbet. Efter att ha haft ont i ryggen i två veckor utan att det gick över valde jag att gå på massage i Tranemo, hos det här företaget. Den massagen jag fick hos dem var helt underbar, jag förstod att jag skulle behöva gå på massage allt oftare. Dels för att det var väldigt skönt men även för att det var väldigt effektivt för min smärta i ryggen, smärtan minskade när jag gick på massage. Tack vare det här företaget och deras underbara massage i Tranemo har jag inte längre någon smärta i ryggen så jag kan jobba på som vanligt, dessutom känner jag mig väldigt avslappnad och lugn.


Kommentarer är stängda.